Kilaskute

Zrak, zabava, kolesa, trampolin, animacija – Kilaskute rojstni dan!

V Kilaskute parku organiziramo tudi čisto posebne rojstnodnevne zabave za vašega otroka. Rojstni dan se odvija na odprtem prostoru, tako da nismo omejeni s štirimi stenami, kot je to običajno. Rojstni dan traja 2,5h.

Otroci so vključeni v različne družabne aktivnosti, preizkusijo se v vseh športih, ki jih nudi naš park (trampolin, plezalna stena, kolesarski poligon..), se zabavajo ob skupinskih igrah (igre, pri katerih razvijamo različna čutila, igre z žogo, igre zaupanja..) ter se naučijo novih spretnosti. Dejavnosti se prilagajajo glede na starost in sposobnost otroka. Da pa je na rojstnem dnevu še posebno zabavno in varno, poskrbijo izkušeni animatorji.

Kaj je vključeno v ceno?

• animatorji (število je odvisno od števila otrok)
• uporaba celotnega športnega parka ter vseh aktivnosti, ki jih nudi
• različne športno – družabne igre
• skupinske igre
• slani in sladki prigrizki
• krožnički, kozarčki ipd.

Brezplačno dobite tudi slike praznovanja rojstnega dne!

Kakšne dodatne aktivnosti ponujamo?

Poleg otroškega dela parka stojijo tudi velike kolesarske skakalnice, na katerih akrobatski kolesarji izvajajo vragolije, ki tako otrokom kot odraslim vzamejo dih. Za vas smo pripravili posebno ponudbo – ZASEBNI SHOW V AKROBATSKIH SKOKIH S KOLESI. Doplačilo za show je 35€. Zabavni animatorji s svojimi izkušnjami poskrbijo, da bodo otroci z zabave odšli nasmejani in polni lepih spominov (zvečer pa tudi hitreje zaspali 🙂 )

Otroški rojstni dan, praznovanje rojstnih dni za otroke, kje praznovati otroški rojstni dan    Rojstni dan, otroška zabava, zunanji rojstni dnevi     Trampolin, zabava za otroški rojstni dan, prostor za rojstni dan Kje praznovati otroški rojstni dan? Prostor za otroški rojstni dan.    Otroške rojstnodnevne zabave, otroški rojstni dan, rojstni dan za otroke     Skupinske dejavnosti, rojstni dan, praznovanje otroškega rojstnega dne

Praznovanje rojstnih dni je možno med tednom in med vikendom – termin praznovanja po dogovoru. Svoj termin lahko rezervirate na:

lana@kilaskute.si ali na 040 533 940.

V mesecu maju in juniju se termini hitro polnijo, zato priporočamo, da svoj termin rezervirate vsaj 2-3 tedne vnaprej.
*v primeru dežja smo primorani rojstni dan po dogovoru s starši prestaviti oz. odpovedati.

Cena praznovanja
• do 15 otrok – 160€;
• 15-22 otrok – 190€;
• 22+ otrok – 220€
Veselimo se športnega žuriranja z vami 🙂

ps. Takole pa otroci uživajo tudi na rojstnih dneh.