Praznovanje rojstnega dne za otroke

 

V Kilaskute parku organiziramo tudi čisto posebne rojstnodnevne zabave za vašega otroka. Rojstni dan se odvija na odprtem prostoru, tako da nismo omejeni s štirimi stenami, kot je to običajno. Rojstni dan traja 2,5h.

Otroci so vključeni v različne družabne aktivnosti, preizkusijo se v vseh športih, ki jih nudi naš park, se zabavajo ob skupinskih igrah (igre, pri katerih razvijamo različna čutila, igre z žogo, igre zaupanja..) ter se naučijo novih spretnosti. Dejavnosti se prilagajajo glede na starost in sposobnost otroka. Da pa je na rojstnem dnevu še posebno zabavno in varno, poskrbijo izkušeni animatorji.

Kaj je vključeno v ceno?

  • dva animatorja do 15 otrok, v primeru večjega števila otrok – dodaten animator
  • uporaba celotnega športnega parka ter vseh aktivnosti, ki jih nudi
  • različne športno – družabne igre
  • skupinske igre
  • slani in sladki prigrizki
  • krožnički, kozarčki ipd.

Brezplačno dobite tudi slike praznovanja rojstnega dne!

Kakšne dodatne aktivnosti ponujamo?

Poleg otroškega dela parka stojijo tudi velike kolesarske skakalnice, na katerih akrobatski kolesarji izvajajo vragoliije, ki tako otrokom kot odraslim vzamejo dih. Za vas smo pripravili posebno ponudbo – ZASEBNI SHOW V AKROBATSKIH SKOKIH S KOLESI. Doplačilo za show je 35€.

Zabavni animatorji s svojimi izkušnjami poskrbijo, da bodo otroci z zabave odšli nasmejani in polni lepih spominov (zvečer pa tudi hitreje zaspali :) )

Praznovanje rojstnih dni je možno med tednom in med vikendom – termin praznovanja po dogovoru. Svoj termin lahko rezervirate na info@kilaskute.si ali na 031 489 051. V mesecu maju in juniju se termini hitro polnijo, zato priporočamo, da svoj termin rezervirate vsaj 2-3 tedne vnaprej.

Cena praznovanja

Cena praznovanja z dvema animatorjema (do 15 otrok) je 130€, za več kot 15 otrok je cena 170€ (3 animatorji).

Veselimo se športnega žuriranja z vami :)